Van Schagen Estate Planning En Familierecht

Van Schagen Estate Planning En Familierecht

Van Schagen Estate Planning & Familierecht is bewust een kleinschalig kantoor. Betrokken en met aandacht voor u worden uw wensen vertaald in juridisch maatwerk.

Van Schagen Estate Planning & Familierecht houdt zich bezig met alle facetten van het familierecht, waaronder: het opmaken en wijzigen van testamenten, huwelijkse voorwaarden, levenstestamenten en akten van schenking, advisering over estate planning, het besparen van erfbelasting en inkomstenbelasting, advisering over en de afwikkeling van nalatenschappen, ook als partijadviseur
het verzorgen van de aangifte erf- en schenkbelasting, het opmaken van diversen akten in het kader van de afwikkeling van een nalatenschap, bemiddeling in nalatenschappen, het geven van een second-opinion.

Tot mijn cliƫnten reken ik zowel particulieren als ondernemers. Voor zover nodig kan ik deskundigen inschakelen uit mijn netwerk van advocaten, fiscalisten, accountants en notarissen van andere disciplines.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedjuridischadvies.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Schagen Estate Planning En Familierecht
Burg Reigerstraat 77
3581KP Utrecht

+31 (0)30 2766303

Links

Website

Deel deze pagina

Van+Schagen+Estate+Planning+En+Familierecht img