Stichting Onderwijsgeschillen

Stichting Onderwijsgeschillen

Stichting Onderwijsgeschillen, hèt loket voor het hele bijzonder en openbaar onderwijs

Onderwijsgeschillen bundelt de diverse geschillencommissies die op grond van de wet en/of de cao's verplicht zijn voor onderwijsinstellingen. Bundeling van expertise, professionaliteit en efficiënt werken zijn belangrijke uitgangspunten voor Onderwijsgeschillen. Voor sommige commissies van Onderwijsgeschillen is aansluiting verplicht op grond van de wet. Soms is verplichte aansluiting bij cao geregeld. Het werkterrein van de organisatie strekt zich uit van het primair tot en met het wetenschappelijk onderwijs, zowel bijzonder (confessioneel en niet-confessioneel) als openbaar. Stichting Onderwijsgeschillen is de grootste organisatie met de meest ruime ervaring in geschilbeslechting in het Nederlandse onderwijs.

Naast het zijn van het ene loket voor geschillencommissies vervult Onderwijsgeschillen de functie van Expertisecentrum op gebied van geschiloplossing in het onderwijs in Nederland. Het Expertisecentrum bevordert de kwaliteit van de geschilbeslechting in het onderwijs naar inhoud, organisatie en werkwijze. Dit gebeurt onder meer door het laten doen van onderzoek naar de werking van de geschillenregelingen en het organiseren van het maatschappelijk debat rond de geschillenregelingen in het onderwijs. Daartoe onderhoudt Onderwijsgeschillen relaties met de onderwijsorganisaties en de overheid.

Services

  • Mediation

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedjuridischadvies.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Stichting Onderwijsgeschillen
Zwarte Woud 2
3524SJ Utrecht

+31 (0)30 2809590

Deel deze pagina

Stichting+Onderwijsgeschillen img