Eisenberger Juridisch Adviseur Arbeidsrecht Mr

Eisenberger Juridisch Adviseur Arbeidsrecht Mr

Sinds september 2006 ben ik, mr. J.F.R. (Ruud) Eisenberger mijn praktijk als zelfstandig juridisch adviseur arbeidsrecht gestart aan de Kerklaan in het centrum van Heemskerk. Ik adviseer werknemers en werkgevers op arbeidsrechtelijk gebied en sta hen
-zonodig- bij in gerechtelijke procedures. Inmiddels heb ik in een groot aantal gevallen mijn diensten kunnen aanbieden. Er blijkt nog steeds een grote behoefte te zijn aan advies en begeleiding op het gebied van het arbeidsrecht.

Uiteraard is mijn advies er waar mogelijk op gericht problemen te voorkomen of in een zo vroeg mogelijk stadium op te lossen. Arbeidsrechtelijke problemen zijn immers niet in het belang van de werknemer noch in dat van de werkgever.

Wanneer een gerechtelijke procedure echter onvermijdelijk is sta ik mijn cliënt daarin vanzelfsprekend ook bij. Ik ben gespecialiseerd in het voeren van procedures in zowel civiele als ambtelijke zaken. Ik hecht er daarbij belang aan de te voeren strategie in nauw overleg met mijn cliënt uit te zetten.

Het intake-gesprek is kosteloos, zodat u vrijblijvend langs kan komen om een mogelijk probleem aan mij voor te leggen. Een afspraak kunt u telefonisch of via e-mail maken.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedjuridischadvies.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Eisenberger Juridisch Adviseur Arbeidsrecht Mr
Kerklaan 11
1961GA Heemskerk

+31 (0)251 206506

Deel deze pagina

Eisenberger+Juridisch+Adviseur+Arbeidsrecht+Mr img