Penco Juristen

Penco Juristen

PENCO is opgericht in 2000 door mr D.A.Pennington de Jongh uit een idee om Consultancy, Reïntegratie en Mediation te combineren.

Dit met het doel het integrale traject van onderzoek tot en met uitvoering voor onze cliënten in één hand te houden. Met deze werkwijze wordt een hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor het eindproduct bereikt. We doen waar we goed in zijn, waar nodig verwijzen we door en zijn betrokken met uw situatie in het voortdurende bewustzijn dat er voorzichtig met uw geld moet worden omgegaan.
Wij bestaan uit een selectegroep, waaronder juristen, mediators, economen, accountants, personeelsmanagers arbeidsdeskundigen en coachesmet allen minimaal 15 jaar ervaring en expertise op hun vakgebieden in verschillende marktsectoren. Met deze diversiteit bieden wij u de mogelijkheid om uit meerdere bronnen te putten en voortdurend voeling te houden met de veranderingen in uw markt.
Als cliënt haalt u hiermee up-to-date kennis en expertise in huis. De verschillende managers van de GROEP hebben op hoog management niveau gewerkt waar ze projecten hebben uitgevoerd bij onder andere de top 500 organisaties in Nederland. PENCO is een landelijk opererend bureau met zwaartepunten in de regio's Gelderland en Overijssel.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedjuridischadvies.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Penco Juristen
Koopmanslaan 3
7005BK Doetinchem

+31 (0)6 20326112

Deel deze pagina

Penco+Juristen img