Arbeids- en Ontslagzaken Voorn En Partners Juristen

Arbeids- en Ontslagzaken Voorn En Partners Juristen

Welkom op de webpagina van Arbeids- en Ontslagzaken Voorn En Partners Juristen op goedjuridischadvies.nl - de beste juridische adviseurs website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Arbeids- en Ontslagzaken Voorn En Partners Juristen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding maarten de gruyter
Maarten de Gruyter
2 jaar geleden
Mr Voorn heeft mij bijgestaan bij mijn ontslag. Volgens mr Voorn was mijn werkgever verwijtbaar. Dat vond de rechter ook en het gevolg was dat ik een hele hoge vergoeding kreeg toegewezen bovenop mijn transitievergoeding. Mijn werkgever heeft daarna het dienstverband gewoon voortgezet en het verzoek ingetrokken. Mr Voorn heeft vervolgens de rechter om ontbinding verzocht en aangevoerd dat de enige reden dat mijn werkgever weer met mij verder wilde was dat hij mijn vergoeding niet wilde betalen. De rechter heeft ontbonden en mij de verzochte vergoeding toegekend, die de werkgever toen wel moet betalen. Het is geweldig wat deze man allemaal kan en voor je doet. Krijg je te maken met ontslag dan moet je zorgen dat je door hem wordt bijgestaan.
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding schorpioen
schorpioen
Maarten de Gruyter
7 maanden geleden
dit heefthij zeker zelf geschreven
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding petra plasmans
Petra Plasmans
schorpioen
3 maanden geleden
Wil graag met iedereen in contact komen over deze jurist. 06-53552182. Doe hier geen zaken mee. Is mijn advies
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding rijk
Rijk
Petra Plasmans
2 maanden geleden
Goede middag Petra, deze jurist is een persoon met heel veel belofte's maar heel weinig prestatie's hij belooft allerlei dingen en succesen die hij heeft behaald, hij heeft net voordat hij uit de vereniging van juridische advieseurs werd verwijderd snel zijn lidmaadschap beeindingd , deed vroeger werk voor de nationale advies balie, maar die willen volgens mij ook niets meer met hem te maken hebben, en als mensen hem op zijn fouten gaan aanspreken gaat hij soms ook nog dreigen dat hij die mensen zal aangeven voor smaad, zelf komt hij als eerste voor in aanmerking voor bedrog, het is een man die veel mensen een rad voor ogen draait, en een zeer onbetrouwbaar persoon, geeft soms aan dat hij overal kantoren heeft maar dat zijn meestal ruimte's die hij voor een een dagdeel huurt, en bij de veermelding van zijn partners heb ik ook mijn bedenkingen
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding petra
Petra
Rijk
1 maand geleden
Graag kom in met U in contact. 06-53552182 gr petra
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding rick de groot
Rick de Groot
2 jaar geleden
Dankij de inzet van mr. Voorn heb ik uitiendelijk na een lange procedure een zeer hoge ontslagvergoeding onvangen. Mr. Voorn heeft de rechter ervan kunnen overtuigen dat mijn werkgever verwijtbaar heeft gehandeld. Dankzij de ontslagvergoeding die ik nu van mijn werkgever heb ontvangen, heb ik mijzelf zelfstandig kunnen maken. Ik ben zeer tevreden over de hele gang van zaken en de kwaliteit van dienstverlening en kan mr. Voorn bij iedereen die een probleem heeft met zijn werkgever van harte aanbevelen.
Beantwoorden  • 
Slechte ervaring. Moest er altijd zelf achteraan bellen en zelf met ideeen komen.Zijn secretaresse typte over wat ik aangaf.Hoop ellende en handenvol geld gekost, nooit meer!!
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding petra plasmans
Petra Plasmans
Janny Pullen
3 maanden geleden
Graag zou ik met U in contact komen. Mijn telnr 06-53552182. Wil zoveel mogelijk samen bundelen
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding a. michels
A. Michels
Janny Pullen
4 jaar geleden
Beste mevrouw Pullen,
Wij betreuren dat u door de rechter niet in het gelijk gesteld bent. Dit lag echter aan de inhoud van de zaak die u in de loop van de tijd zelf heeft gecreëerd. De heer Voorn heeft voor u zijn uiterste best gedaan en vind het zeer jammer dat u nu er voor kiest de schuld van uw misère openlijk en op een obsessieve manier bij zijn kantoor neer te leggen.
Wij helpen jaarlijks honderden zeer tevreden klanten. Helaas zien deze klanten het posten van goede kritieken achteraf niet als prioriteit. Ze nemen het oordeel van de rechter aan, verwerken de gebeurtenis en gaan vervolgens vrolijk en opgeruimd door met de leuke dingen van het leven.
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding gast
Gast
Janny Pullen
4 jaar geleden
Deze ervaring hebben veel mensen, het is een figuur met veel verhalen die gewoon gebakken lucht zijn, het is een man die totaal niet weet wat afspraken zijn
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding petra plasmans
Petra Plasmans
Gast
3 maanden geleden
Graag kom ik met U in contact om samen te bundelen, is geen goede Jurist.
Beantwoorden  • 
Goede en professionele hulp, maar vooral persoonlijke aandacht. Ik was hier geen nummer. Mr. Voorn was ter zake kundig en wist gelijk waar het om ging en wat van belang was. Door de constante onderhandelingen met mijn werkgever en de directe terugkoppeling daarvan naar mij, is uiteindelijk een heel goed resultaat bereikt. Ik heb nu meer dan 3 x de transitievergoeding ontvangen en een goed outplacement traject waarbij ik intensief begeleid word. Echt iemand met hart voor de zaak en die zich volledig voor je inzet.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedjuridischadvies.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Arbeids- en Ontslagzaken Voorn En Partners Juristen
Zuilenstraat 17
4813AA Breda

+31 (0)76 5213821

Deel deze pagina

Arbeids-+en+Ontslagzaken+Voorn+En+Partners+Juristen img