Van Kleef En Partners

Van Kleef En Partners

Meesterlijk maatwerk
Van Kleef & Partners is - als juridisch adviesbureau - gespecialiseerd in het ambtenarenrecht, arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht en bestuurs(proces)recht. Daarbij beschikt Van Kleef & Partners ook over expertise op het gebied van strategisch personeelsmanagement/HRM-beleid.

Het is juist deze verrassende combinatie van juridische expertise met HRM deskundigheid wat ons uniek maakt en daarmee onderscheidend van andere juridische adviesbureaus!

Van Kleef & Partners is richtinggevend, realistisch, toegankelijk en baanbrekend.
Waar anderen veelal blijven hangen in formele posities en regels, gaan wij uit van het resultaat en zoeken naar creatieve en onverwachte oplossingen. Wij zijn inzetbaar waar deskundigheid ontbreekt, maar maken ruimte wanneer dat mogelijk wordt. Door de kleinschaligheid van ons bureau zijn de lijnen kort, waardoor het tempo van het proces wordt bevorderd.

Onze adviseurs zijn betrokken, betrouwbaar en deskundig. Zij adviseren en begeleiden op strategisch niveau bestuur en management bij complexe interne of zeer publieksgevoelige (arbeids)vraagstukken. Door hun specifieke kennis van ambtelijke en politiek-bestuurlijke verhoudingen helpen zij bij de totstandkoming van de besluitvormingsprocessen.
Voor alle vraagstukken op het gebied van bestuur en personeel zijn zij voor u tegelijkertijd adviseur, sparringpartner en vraagbaak.
Bij samenwerkingsproblemen binnen bestuur en management zijn zij begeleider en coach.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedjuridischadvies.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Kleef En Partners
Valkenburgerlaan 3
2771CW Boskoop

+31 (0)172 216881

Deel deze pagina

Van+Kleef+En+Partners img